HYVINVOIVA SINÄ

12.12.2020

Haluaisitko kokeilla hyvinvointivalmennusta? 

Tuntuuko sinusta, että haluaisit jotain muutosta elämääsi, mutta tarvisit siihen jonkun apua?

Teen henkilökohtaisia hyvinvointivalmennuksia ja olen todella onnellinen jokaisen valmennettavan puolesta, että he saavat niin paljon itsetuntemusta ja sitä kautta positiivista muutosta elämäänsä. Oman henkilökohtaisen prosessini sekä asiakkaideni muutoksien myötä minulle on tullut vahva halu antaa näitä avaimia mahdollisimman monille ihmisille, kuten sinulle! Jotta sinäkin löytäisit elämääsi tasapainoa ja saisit elää arvojesi mukaista tyytyväisyytta tuovaa elämää.

Näistä ajatuksista inspiroituneena päätin järjestää nettivalmennuksen

 Tammikuun 20.päivä starttaa kahdeksan viikkoa kestävä hyvinvointivalmennus, jonka aikana pääset sukeltamaan omalta kotisohvaltasi sinun hyvinvointisi pariin. Saat valmennuksen aikana neljä valmennusvideo sekä itsenäisiä tehtäviä. Videot aukeavat sinulle kahden viikon välein, joten sinulla on hyvin aikaa tehdä edellisen aiheen tehtävät ja näin ollen syventyä kyseiseen aiheeseen kunnolla. 

Olen valinnut valmennukseen neljä isoa aihe-aluetta, joita usein asiakkaat haluavat valmennuksissa käsitellä ja joihin he haluavat muutosta. 


Kahdeksan viikkoa kestävän valmennuksen aihealueet ovat:

Ainutlaatuinen Sinä

Sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi

Sinun elämäntehtäväsi

Millaista tulevaisuutta lähdet rakentamaan?


Ensimmäisessä jaksossa tutustumme Ainutlaatuiseen sinuun. Lähdemme liikkeelle sinun elämäsi tärkeimmästä ihmisestä, sinusta. Ajattelen, että meistä jokaisen pitäisi tehdä vähintään vuoden väliin tilannekatsaus itsestämme; kuka minä olen? Millainen hyvinvointini on tällä hetkellä? Mihin suuntaan olen menossa? Mikä on minulle tärkeää? Mitä ainutlaatuista juuri minussa on? Mikä on minulle hyväksi?

Seuraavassa jaksossa pureudumme syvemmin siihen millainen on Sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi. Käymme läpi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueita ja katsomme millaiselta ne näyttävät juuri sinun elämässäsi. Kuinka hyvin voin kokonaisvaltaisesti? Miksi syön sitä mitä syön? Miksi liikun/en liiku? Lepäänkö riittävästi? Millainen sosiaalinen verkostoni on, mitä se antaa minulle? Miten hyvin tunnen itseni?

Kun olemme kahdella ensimmäisellä valmennuskerralla tutustuneet tarkemmin sinuun ja saaneet aika kattavan kuvan siitä, kuka sinä olet ja mitä tarvitset voidaksesi kokonaisvaltaisesti hyvin, voimme kolmannella kerralla päästä vähän syvemmälle sinuun ja lähdemme etsimään Sinun elämäntehtävääsi.  Miksi sinä olet syntynyt tänne maailmaan? Mikä lahja sinulla olisi tälle maailmalle? Mitä voisit antaa lähipiirillesi? Koetko, että saat toteuttaa niitä asioita, jotka ovat sinun vahvuuksiasi? Vai tunnistatko edes omia vahvuuksiasi? Meillä jokaisella on omat lahjamme ja tällä jaksolla etsimme ne sinun lahjasi ja mietimme missä voisit niitä käyttää.

Viimeisessä jaksossa suunnittelemme sitä, millaista tulevaisuutta sinä lähdet rakentamaan. Tässä vaiheessa sinulla on jo aika vahva kuva siitä, millaisessa tilanteessa olet tällä hetkellä elämässäsi. Nyt on aika suunnitella askeleet kohti hyvinvoivaa sinää. Monet aikasemmissa jaksoissa käsitellyt aiheet ovat varmasti jo laittaneet sinulla pyöriä liikkeelle ja muutoksia on jo tapahtunut, mutta nyt on aika laatia toimintasuunnitelma sille, mitä kohti haluat lähteä kulkemaan.


Miltä kuulostais, haluaisitko lähteä tämmöselle matkalle kohti hyvinvoivaa sinua?


Kun tilaat valmennuksen viimeistään 10. Tammikuuta, 

saat sen alennettuun hintaan 29€. ( Norm.49€)


Voit tilata valmennuksen täältä:Voi hyvin,

rakkaudella Aija