Lempeä elämäntapamuutos-ryhmävalmennus

04.10.2021
Lempeä elämäntapamuutos-ryhmävalmennus!


Oletko sinä tilanteessa, jossa tiedostat että olisi hyvä tehdä jonkinlainen elämäntapamuutos?Ehkä olet liian väsynyt tehdäksesi niitä asioita joista oikeasti nautit? Ehkä olet huomannut, että ruokailutottumuksesi ovat menneet huonompaan suuntaan, koet ehkä ahdistusta syömisestä tai liikkumattomuudesta? Tuntuuko, että kaikki muutosyrityksesi kaatuvat ennen aikojaan tai elämässäsi ei ole kerta kaikkiaan aikaa muutoksille?

 

Jos tunnistit ylläolevista kuvauksista itsesi, tämä valmennus on sinulle, JOS olet siihen valmis. Valmennus vaatii pysähtymistä, oman tilanteen katsomista silmästä silmään ja lempeiden sinun hyvinvointiasi tukevien asioiden viemistä arkeen.

 

Tapojen muuttaminen ilman pohjatyötä on turhaa, palaat luultavasti lähtötilanteeseen ennemmin tai myöhemmin. Siispä tässä valmennuksessa laitetaan pohja kuntoon, jonka jälkeen et yksinkertaisesti voi olla tekemättä muutoksia elämääsi.

 

Valmennuskertojen aiheet:

1.Minä nyt ja minä tulevaisuudessa.

Miksi minä olen tässä pisteessä?Mitkä asiat kaipaavat muutosta? Miten tehdään pysyvä elämäntapamuutos


2.Elämäntapamuutosta estävät uskomukset

Mitä uskomuksia minulla on ja miten vaikuttavat elämääni? Kuinka muokata ja kohdata uskomuksia ja niiden luomia esteitä.


3. Tavat,joista et halua enää luopua

Toimintasuunnitelma, jota et voi jättää kaappiin pölyttymään


4.Sinun elämäsi arvokkuus

Kirkastetaan sitä, miksi sinun on tärkeää elää elinvoimaista ja hyvinvoivaa arkea. Vahvistetaan itsetuntemusta ja elämän miellekkyyttä.


Valmennus toteutetaan pienryhmävalmennuksena. 

Mukaan mahtuu 7 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.


Tapaamiset:

13.10 

27.10

10.11

24.11

klo 18-20

Valmennuksen hinta 99€. (Kun varaat paikan 6.10 mennessä, saat lisäksi yhden 60-minuutin henkilökohtaisen valmennuskerran!) Maksu onnistuu myös Epassilla.


Lisätietoja ja Ilmoittautumiset sähköpostiin aija@sinunhetki.fi tai 040-7464206. 


Tervetuloa tälle lempeälle, mutta voimakkaalle matkalle kohti hyvinvoivampaa sinua! ✨


ps. Jos ryhmävalmennus ei ole sinun juttusi, voidaan valmennus toteuttaa myös neljän tapaamisen yksilövalmennuksena, saat valmennuspaketin avajaistarjouksena 150€     15.10 asti. (Ovh. 300€)