VALMENNUKSET

NETTIVALMENNUS

HYVINVOIVA SINÄ-nettivalmennus.  Tämä valmennus on sinulle, joka kaipaat elämääsi uutta suuntaa tai haluat tutustua itseesi ja löytää omia vahvuuksiasi. Valmennuksessa arvosi kirkastuvat ja sisäistät sen, mihin suuntaan haluat elämäsi kulkevan ja löydät avaimia toteuttaa omia henkilökohtaisia unelmiasi.

Valmennuksen aihe-alueet ovat:

Ainutlaatuinen sinä

sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi

Sinun elämäntehtäväsi

Millaista tulevaisuutta lähdet rakentamaan?


Valmennus kestää 8 viikkoa, jonka aikana saat 4 valmennusvideo sekä aina videon aiheisiin liittyviä tehtäviä, jotka voit tehdä itsenäisesti. Saat myös valmentajan tuen koko valmennuksen ajaksi.HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS


Oletko elämäsi risteyskohdassa? Tuntuuko, että et oikein tiedä mitä haluaisit elämältäsi? Haluaisitko vahvistaa minäkuvaasi? Tai ehkä löytää takaisin sen vanhan energisen sinun? 

Henkilökohtaisessa hyvinvointivalmennuksessa käsitellään juuri niitä asioita, joihin sinä kaipaat tukea ja vastauksia elämässäsi. Aihe-alueet voivat olla mitä vaan hyvinvointiisi liittyviä asioita. Valmennus on eteenpäin vievää, asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittavaa.

Oli aihe mikä tahansa, valmennuksen avulla oivallat itsestäsi aivan uusia puolia ja vahvistat minäkuvaasi ja ymmärrät paremmin itseäsi, sekä sen kautta myös muita ihmisiä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi,

 ota minuun yhteyttä!

Kiinnostuitko valmennuksista?

 Täytä alla olevat kohdat, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.